کیک مرنگ و فندق بو داده

کیک مرنگ و فندق بو دادهمواد لازم :

فندق خرد شده و تست شده ۱۰۰ گرم
سفیده تخم مرغ متوسط ۳عدد
شکر قهوه‌ای ۱۷۵ گرم
آرد ذرت ۱ ق چ
خامه قنادی ۲۸۵ گرم
پنیر ماسکارپونه ۲۵۰ گرم
شیرنارگیل ۳ ق س
ژله توت فرنگی ۱بسته
توت فرنگی تازه برای تزیین
طرز تهیه :
فر را با حرارت ۱۹۰ درجه روشن کنید.
کف دو قالب ۱۷ را کاغذ بیندازید و روی کاغذها را با روغن مایع خیلی کم چرب کنید.
فندق ها را در غذاساز ریخته و ریز کنید سپس از الک تقریبا درشت رد کرده و حدود نصف از مقدار فندق ها را جدا کنید.
سفیده تخم مرغ را کمی بزنید سپی همه شکر قهوه‌ای را یکباره اضافه کنید و اجازه دهید خوب هم بخورد تا رنگ آن روشن شود، سپس با قاشق آرد ذرت و پودر فندق ها را اضافه کنید و هم بزنید.
مواد را بین دو قالب تقسیم کرده و در فر روی طبقه وسط برای ۳۰ دقیقه بپزید.
بعد از پخت قالب ها را از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود.
به کمک یک پالت مرنگ ها را از قالب جدا کنید و روی توری خنک کننده قرار دهید.
پنیر و خامه و شیر نارگیل را در ظرف دیگری مخلوط کنید و کمی هم بزنید.
پودر ژله توت فرنگی را در یک پیمانه آب جوش حل کنید و روی حرارت مستقیم قرار دهید تا به جوش اید و کاملا همه ذرات ژلاتین حل شوند.
۱/۴ پیمانه آب سرد اضافه کنید، هم بزنید حالا کنار بگذاریدتا خنک شود.
یکی از مرنگ ها را داخل ظرف بگذارید و روی آن از مواد فيلينگ بمالید و روی آن فندق تست شده و تکه های توت فرنگی خرد شده بریزید.
لایه بعدی را قرار دهید و تمام سطح کیک را با مواد فيلينگ بپوشانید و روی آن را با توت فرنگی، فندق خرد شده و ژله توت فرنگی خنک شده تزیین کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *