کیک اسفنجی

دستور کیک اسفنجی ساده و پایهدستور کیک اسفنجی ساده و پایه:
🍴مواد لازم:
تخم مرغ ۶ عدد
آرد سفید ۱۵۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
وانیل کمی

🍴طرز تهیه:
ابتدا مواد را اندازه گیری کنید. قالب را چرب و آرد پاشی کرده یا کف آن کاغذ روغنی قرار دهید. فررا روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا میکنیم. زرده را با وانیل و شکر انقدر هم میزنیم تا رنگ آن روشن و شکل آن سفت و کش دار شود. پره های همزن را کاملا شسته و خشک میکنیم. حالا سفیده را میزنیم تا حجم آن چند برابر شده و از ظرف نریزد. سفیده را کم کم به زرده اضافه میکنیم و با کف گیر دورانی مخلوط میکنیم. در انتها آرد سه بار الک شده را قاشق قاشق اضافه کرده به صورت دورانی با کفگیر مخلوط میکنیم. مراقب باشید زیاد هم نزنید تا پف کیک نخوابد. مواد را داخل قالب ریخته در فر ۱۸۰ درجه قرار میدهیم. زمان پخت حدود ۴۰ دقیقه است اما همیشه وسط کیک یک خلال دندان فرو کنید اگر مواد به آن نچسبید پخته است.
❗️نکته: بیست دقیقه اول پخت در فر را باز نکنید
❗️نکته: برای کیک اسفنجی دیواره های قالب را چرب نکنید چون کیک به دیواره های قالب میچسبد و بالا می اید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *