پارفه چیزکیک

پارفه_چیزکیکاین دسر فرانسوی بسیار آسان و در عین حال شیک و خوشمزه تهیه میشه.
🍴مواد لازم:
پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم
خامه ۱۰۰ گرم
شکر ۵ قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه ۱ قاشق غذاخوری
رنده پوست لیمو ترش ۲ قاشق چای خوری
وانیل ۱ قاشق چای خوری
پودر بیسکوئیت ۱ پیمانه
میوه تازه خرد شده
خامه فرم گرفته گلرود برای تزئین

🍴طرز تهیه:
پنیر خامه ای را همراه خامه و شکر بزنید تا یک دست و نرم شود. آب لیمو، رنده پوست لیمو، و وانیل را اضافه کنید و با همزن بزنید تا خوب مخلوط شوند.
ته لیوان ها کمی پودر بیسکوئیت بریزید. سپس روی آن کمی از کرم پنیری ، بعد میوه خرد شده بریزید و در آخر با خامه فرم گرفته گلرود تزئین کنید.
اگر این دسر را برای مهمانی درست میکنید بهتر است زیاد داخل یخچال نماند و همان روز مهمانی درست کنید. چون ممکن است خامه شل شود و میوه ها آب بیندازند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *