دسر موز لایه ای

دسر موز لایه ایدسر خوشمزه و ساده بدون نیاز به فر

🍴مواد لازم :
بیسکوئیت خرد شده ۲ پیمانه
کره ذوب شده ۱۰۰ گرم
🍴مواد لازم لایه پنیری:
پنیر خامه ای : ۳۰۰ گرم
پودر قند ۵۰ گرم
خامه قنادي فرم گرفته ۲۰۰ گرم
🍴مواد لازم لایه رویی:
موز حلقه شده ۳ تا ۴ عدد
یک قوطی کمپوت آناناس خرد شده
توت فرنگی خرد شده ۲۰۰ گرم
خامه فرم گرفته ۲۰۰ گرم
گردو خرد شده ۵۰ گرم
سس شکلات در صورت تمایل
گیلاس در صورت تمایل برای تزئين

🍴طرز تهیه:
یک ظرف مستطیل حدود ۲۰ در ۳۰ سانتی متری را کمی چرب کنید.
بیسکوئیت پودر شده را با کره ذوب شده خوب مخلوط کنید و کف ظرف پرس کنید. میتوانید برای سرعت بیشتر بیسکوئیت و کره را داخل غذاساز مخلوط کنید.
برای لایه پنیری ابتدا پنیر خامه ای را با پودر قند با همزن حدود ۵ دقیقه بزنید سپس خامه فرم گرفته را با لیسک داخل پنیر فولد کنید.
سپس مواد را روی لایه بیسکوئیتی پهن کنید. بعد موزها را روی لایه پنیری بچینید و بعد به ترتیب آناناس و توت فرنگی را بریزید.
در آخر خامه فرم گرفته را روی میوه ها بریزید و با گردوی خرد شده ،سس شکلات و گیلاس تزئین کنید.  دسر را اقلا به مدت ۴ ساعت داخل یخچال قرار داده سپس سرو كنيد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *