آموزش كرم پنير و ليمو

آموزش كرم پنير و ليمومواد لازم:
پنیر خامه‌ای ۳۰۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
آب‌لیموی تازه ۱ قاشق سوپخوری
پوست لیموی رنده کرده ۱ قاشق سوپخوری
پودر ژلاتین ۳ قاشق چایخوری
آب ۱۲۵ میلی‌لیتر (یک دوم پیمانه)
خامه قنادي ۳۰۰ گرم
رنگ سبز خوراکی به میزان لازم

طرز تهیه :

🍋پنیر خامه‌ای، شکر، آب‌لیمو و پوست لیمو را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
🍋آن‌گاه ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن‌ماری حل کنید.
🍋سپس محلول ژلاتین را به مایه پنیر افزوده و مخلوط سازید. 🍋حالا خامه را اندکی با همزن برقی بزنید تا سبک شود و حجمش افزایش یابد.
🍋اکنون خامه و رنگ را نیز درون مایه بریزیدو به ارامي مخلوط كرده و مایه به دست آمده را درون قالب سلیکونی به گنجایش یک لیتر بریزید و قالب را در فریزر بگذارید تا کاملا سفت شود.
🍋سپس كرم را از قالب درآورید و آن را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسب قرار دهید.
📍ميتونيد اين كرم رو در داخل همان ظرف و يا به صورت دسر هاي تكنفره سرو كنيد📍
نكات:
مواظب باشيد كه قسمت سفيدي پوست ليمو را رنده نكنيد كه كرم رو حسابي تلخ خواهيد كرد
هميشه بعد از اينكه ژلاتين را روي آب پاشيديد اجازه بديد چند دقيقه بگذره تا حالت اسفنجي به خودش بگيره
با علم به اينكه همه استادن براي تكرار اموزه هاي خودمون ياداوري ميكنيم كه خامه سبك شده يعني خامه اي كه فرم بگيره كه توي دسر لازم نيس كامل فرم بگيره و همين كه كمي خودشو بگيره و جاي رد همزن روش بمونه كافيه
نوش جان😋

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *